Zita

Zita werd geboren op 1 mei 2005.

Haar passie voor zingen, begon al van kleins af aan. Kleine Zita zong overal waar ze de kans kreeg.  Niet iedereen geloofde in Zita haar zangambities, maar dat kon Zita nooit tegenhouden. Het bloed kruipt daar waar het niet gaan kan.

Aangezien Zita er altijd van droomde om op een podium te staan, schreef ze zich in voor The Voice Kids. Toen ze dit de eerste keer deed, geraakte ze niet door de audities. Maar dat veranderde niets aan haar passie en de daaraan gekoppelde gedrevenheid.

Zita ging naar het conservatorium in Roeselare om haar muziek- en zangskills te verbeteren.  Ze volgde ook privélessen in Metronoom te Brugge om haar zangstem te optimaliseren. Ook op school (KSO) krijgt ze zang- en podiumtechnieken als vak.

Toen Zita voelde dat ze er klaar voor was, schreef ze zich opnieuw in voor The Voice Kids. Niet veel later werd ze door Billie Eilish (vertolkt door Ella Leyers) verrast in een winkelcentrum in Gent. Ze was geslaagd voor de auditie van The Voice Kids! Zo begon er een nieuw muzikaal avontuur.

Zita genoot tijdens de workshops, repetities en opnames. Het was een droom die uitkwam en ze  kon eindelijk doen wat ze het liefst deed: op een groot podium mensen ontroeren met haar stem.

Zita heeft een geweldig parcours afgelegd en beleefd met een geweldige coach en maakte een heleboel nieuwe vrienden. Ze bereikte de halve finale in The Voice Kids. Een eindpunt in deze talentenjacht, maar zeker geen eindpunt in haar zangcarrière. Integendeel…

Bij Look Forward Artists kan Zita verder bouwen aan haar muzikale ambitie en wil ze ook een voorbeeld zijn voor anderen om te blijven gaan voor je eigen dromen. Zita zal nog vele jaren op vele podia mensen ontroeren en inspireren!